Sunday, 18 November 2012

Blueberry Cake/Bizcocho de arándanos




Four eggs
1 yogourt
250 gr. flour
1 glass and 1/2  of sugar
1/2 glass of vegetable oil or melt butter
1 envelop of baking power
and about 100 gr of dry blueberries

You only have to mix the ingredients and bake for 20 or 30 minutes at 200º

Un regalo para una amiga embarazada
Se le antojo y no pude decir que no
Asi que aqui estoy horneando su pastel para mañana

RECETA

cuatro huevos
1 yogourt
250 gr. harina
1 vaso y 1/2 de azúcar
1/2 vaso de aceite vegetal o derretir mantequilla
1 sobre de polvo de hornear
y unos 100 gr de arándanos secos

Solo teneis que mezclar los ingredientes y hornear 20 o 30 minutos a 200º


And talking about sweets there's a place in the world,
 where you must go once in your life...

the bill box, la caja de la cuenta

Estas son mis fotos These are my pictures



Y hablando de dulces hay un lugar en el mundo donde debeis ir al menos una vez en la vida...

Cafe 2
Café Royalty Cádiz

Last friday I was here with a friend and we had chocolate with "picatostes" DELICIOUS (fried bread with milk and sugar). The owners are Ana de la Serna's parents, they have restored the beautiful building and here you are...

http://anadelaserna.blogspot.com.es/2012/09/cafe-royalty-abre-sus-puertas.html 

ANA DE LA SERNA a marvelous photographer



El viernes pasado fui con una amiga y tomamos chocolate con picatostes DELICIOSO. Los propietarios son los padres de Ana de la Serna, ellos han restaurado este maravilloso edificio y aqui teneis


A S. XIX Building before four years of restoration
Un edificio del S. XIX tras cuatro años de restauración



And this is my cake you only can see a blueberry but I can assure you that  the others are inside it


Y este es mi pastel sólo se puede ver un arándano, 
pero puedo asegurarle que los otros están en su interior



9 comments:

  1. Que buena pinta, y cuantas cosas pasan ultimamente en Jerez...
    La próxima vez que pase por Cadiz pasaré por tna precioso y apetecible lugar...
    Un abrazo.

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  2. Que lugar tan maravilloso! Me dan ganas de montarme en un avion en este instante. Los espanoles hacen el chocolate mas delicioso pero nunca lo he tomado con picatostes. El pastel te quedo lindisimo, que suerte tiene to amiga.

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  3. Marina, you are a good friend to bake this delicious looking cake! The cafe is lovely! I love the angels on the ceiling. xx

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  4. I would like to lay on my back and look at that ceiling while eating blueberry cake!

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  5. Marina me entraron ganas de tarta...a esta horas te diré!
    Cielo, creo que voy a hacer una mañana, tengo que comprar algunos ingredientes...ya te cuento que tal me sale...


    Un beso muy dulce!

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  6. Que pintaza y además parece facíl de hacer.
    El cafe una visita obligada cuando vaya a Cadiz.
    Que tengas buen día!
    Susana

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  7. thank you Marina for the recipe , I love it !
    what a lovely travel in your post !

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  8. Good Afternoon Marina, What a beautiful place to sit and drink coffee and eat cake. The Cafe Royalty is a stunning place and the refurbishment is spectacular. How sweet of you to bake a cake for your friend, she will enjoy eating it. I love baking so I will try this recipe, but can I ask how much is one envelope of baking powder as here in England baking powder is sold in a tin. I have never visited Spain so I am so pleased to have found your blog. I have become a new follower and I send you best wishes from England. Daphne

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    1. Hi Daphne, thank for your comment and thanks for following my blog. And about the baking poder, an envelope has 16 gr, welcome to Spain

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