Friday, 12 April 2013

EMPANADILLAS DE ESPINACA /SPINACH DUMPLINGS


EMPANADILLAS DE ESPINACA

Ingredientes/ Ingredientes
16 wafers dumplings/ 16 obleas de empanadillas
200 gr spinach/ 200 gr de espinacas
raisins / pasas
cheese/queso
olive oil salt/ aceite de oliva y sal

Sauté the spinach in a tablespoon of olive oil, fill the wafers  with spinach, 3 or 4 raisins and a bit of cheese that you like. (Use two wafers for each dumpling ) Cook in the oven till it be golden,  about 10 or 15 minutes
Rehogar las espinacas en una cucharada de aceite de oliva, rellenar las obleas con las espinacas 3 o 4 pasas y un poco de queso que os guste.(usar dos obleas para cada empanadilla) 
Hornear hasta que esten doradas, unos 10 o 15 minutos

HAVE A GOOD WEEKEND
BUEN FIN DE SEMANA






Pin It

8 comments:

  1. Marina mmmm guardame unas cuantas que me voy a recogerlas, que buena pinta por dios.

    Que tengas un buen fin de semana.

    Un saludo,

    Pedro

    ReplyDelete
  2. Gracias por la receta, tienen que estar buenísimas!! bs y feliz finde

    ReplyDelete
    Replies
    1. Perdón se me había olvidado la mitad de la receta en castellano

      Delete
  3. Have a great weekend my foreign friend!

    ReplyDelete
  4. Those sound really good! I love spinach and cheese together! Have a good weekend, dear Marina. Hugs, Cindy

    ReplyDelete
  5. Hello Marina,
    These look wonderful and just the sort of thing I like.... Yum!
    Have a lovely weekend!
    Ivan

    ReplyDelete
  6. Oh, these look delicious, Marina! I can almost taste them! Thanks for sharing - Happy weekend! xx

    ReplyDelete