Skip to main content

EMPANADILLAS DE ESPINACA /SPINACH DUMPLINGS


EMPANADILLAS DE ESPINACA

Ingredientes/ Ingredientes
16 wafers dumplings/ 16 obleas de empanadillas
200 gr spinach/ 200 gr de espinacas
raisins / pasas
cheese/queso
olive oil salt/ aceite de oliva y sal

Sauté the spinach in a tablespoon of olive oil, fill the wafers  with spinach, 3 or 4 raisins and a bit of cheese that you like. (Use two wafers for each dumpling ) Cook in the oven till it be golden,  about 10 or 15 minutes
Rehogar las espinacas en una cucharada de aceite de oliva, rellenar las obleas con las espinacas 3 o 4 pasas y un poco de queso que os guste.(usar dos obleas para cada empanadilla) 
Hornear hasta que esten doradas, unos 10 o 15 minutos

HAVE A GOOD WEEKEND
BUEN FIN DE SEMANA






Pin It

Comments

  1. Marina mmmm guardame unas cuantas que me voy a recogerlas, que buena pinta por dios.

    Que tengas un buen fin de semana.

    Un saludo,

    Pedro

    ReplyDelete
  2. Gracias por la receta, tienen que estar buenísimas!! bs y feliz finde

    ReplyDelete
    Replies
    1. Perdón se me había olvidado la mitad de la receta en castellano

      Delete
  3. Have a great weekend my foreign friend!

    ReplyDelete
  4. Those sound really good! I love spinach and cheese together! Have a good weekend, dear Marina. Hugs, Cindy

    ReplyDelete
  5. Hello Marina,
    These look wonderful and just the sort of thing I like.... Yum!
    Have a lovely weekend!
    Ivan

    ReplyDelete
  6. Oh, these look delicious, Marina! I can almost taste them! Thanks for sharing - Happy weekend! xx

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Bohemian day - Un día bohemio

I am a little bit odd, you already know me. Sometimes I like that everything is in the correct place  and sometimes I enjoy seeing my untidy cushions. Today I have a bohemian day.
Soy un poco rarita, ya me conocéis, A veces me gusta que todo esté en el lugar correcto y a veces disfruto viendo mis cojines desordenados. Hoy, tengo un día bohemio.



Sometimes I love white  and luminous walls  and sometimes  I would love having  a stone wall at home.
A veces me encantan las paredes  blancas y luminosas  y a veces me encantaría tener  una pared de piedra en casa. 





I would love lose myself  among colourful cushions but some days  I love white ones.
Me encantaría perderme  entre cojines de colores pero algunos días  me encantan los blancos.


Baking at home - Horneando en casa

Everybody knows that industrial pastry has ingredientes,
 which are not especially healthy, but sometimes,
you would do anything to eat one or two of them.
That's the reason because you would have
to bake at home,
you will add less calories
 and healthier ingredients.
It's not easy at the beginning.
I used to bake very ugly cakes,
sometimes flat ones, 
sometimes huge ones. 
But now, 20 years later, 
I have improved a little bit.
Do you know what I love?
I love bake with friends,
 I teach them and they teach me.




Todos sabemos que la pastelería industrial  contiene ingredientes,  que no son especialmente saludables,  pero a veces harías lo que fuera  por comerte uno o dos. Esa es la razón por la que deberías  hornear en casa, añadirás menos calorías  e ingredientes más saludables. No es fácil al principio. Yo solía hacer pasteles bastante feos, a veces planos, a veces enormes. Pero ahora, 20 años más tarde,  he mejorado un poquito. ¿Sabéis lo que me encanta? Me encanta hornear con amigos,  yo les enseño y ell…

The Oven - El Horno

If you decide to switch on the oven, think in advance and take advantage of it. Here you are the links to Two Pastry Braids The Tuna Pastry The Veggies Pastry The Spinach Puff and British Scones Yams are very easy to bake, you can  do it at the same time that one of the pastries.
Si decides encender el horno, piénsalo antes y aprovechalo. Aqui tenéis los enlaces a: Dos Trenzas de Hojaldre La Empanada de Atún La Empanada de Verduras El hojaldre de Espinacas Y los Bollos Ingleses Los boniatos son muy fáciles de hornear,  podéis hacerlo al mismo tiempo que una de las empanadas.





This is one my tips to save electricity, hehehe Bake several dishes at the same day, in this way , you can take advantage of the heat, and you even can bake two dishes at the same time in diferent trays
Este es uno de mis consejos para ahorrar electricidad, jejeje, Hornear varios platos el mismo día, de esta manera, podéis aprovechar el calor, e incluso podéis hornear dos platos a la vez en diferentes bandejas.













Happy Wednesday!!!
¡Feliz Miérc…