Wednesday, 25 September 2013

Albariza soil - Tierra de albariza


Albariza soil
Tierra de Albariza


This is albariza soil, where the grape, for our sherry wines, grows.
Esta es la tierra de Albariza, donde crece la uva, para nuestros vinos de Jerez


21 - 09 - 2013



Vía dtlux




Our vineyards in september
Nuestras viñas en septiempre



21 - 09 - 2013




After the harvest
Después de la vendimia



VIA URBINAVINOS



21 - 09 - 2013





Recipes - Recetas



This is the best way of enjoy them, with some cured ham "Jamon Serrano" and some olives, as appetizer
Esta es la mejor manera de disfrutarlos, con Jamón Serrano y unas aceitunas, como aperitivo



21 - 09 - 2013


 some dishes change totally with a simple glass of sherry wine

Cheers!
¡Salud!


Pin It

8 comments:

  1. No se porque siempre me llamo la atención los viñedos, me parecen preciosos paisajisticamente hablando y además me encanta el vino.

    No conocía ese tipo de tierra Marina.

    Besos,

    Pedro

    P.d.: a ver si nos deleitamos probando algún vino de tu tierra ;-)

    ReplyDelete
  2. Que bonito ver unos viñedos tan productivos.
    Un vino de Jerez apetece en cualquier momento!!!
    Besos

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si que apetece, aunque yo lo uso mucho más en la cocina que solo. jejeje

      Delete
  3. The soil is very grey - is it volcanic?
    A glass is very nice, but also a drop in the cooking pot adds something rather special to a dish.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Rosemary! this isn't volcanic soil, it's Albariza the best soil for vineyards. And of course depending on the dish, a drop is enough

      Hugs

      Delete
  4. I enjoyed the tour of your local vineyards. The photos were beautiful -- even the soil!

    ReplyDelete