Thursday, 16 January 2014

Do you come with me to the kitchen? - ¿Os venís conmigo a la cocina?

So when I came back home 
I decided to cook my own goulash 
and here you are my Spanish Goulash
Así que cuando volví a casa decidí 
hacer mi propio goulash
 y aqui tenéis 
mi Goulash Español



















Ingredients - Ingredientes
Beef meat - carne de ternera
2 onions, 2 cebollas
4 cloves garlic, 4 dientes de ajo
2 carrots, 2 zanahorias

1/2 red big pepper, 1/2 pimiento rojo grande
2 tomatos, 2 tomates
olive oil,  aceite de oliva
cumin, pepper, salt and paprika, comino, pimienta, sal y pimentón
wine - vino


Cut  the onions, garlic and carrots in slices and saute till golden in the olive oil, add the meat in small squares and saute. Then add the tomatos and wait a few minutes, add the spices and the wine. Cook 1 hour low fire

Cortar  las cebollas, el ajo y las zanahorias en rodajas y rehogar en el aceite de oliva, añadir la carne en cuadrados pequeños y salterar. Añadir los tomates y esperar unos minutos, después las especias y el vino,
Cocinar una hora a fuego lento





And here you are, delicious
Y aquí tenéis,  buenísimo
Pin It

9 comments:

  1. Olá Marina! Parece muito bom!! Um abraço! manuela

    ReplyDelete
  2. Se ve muy rico,tomamos nota,porque seguro que está de chef! No,perdón de Masterchef!
    Besos a pares

    ReplyDelete
  3. Qué pinta!!!!mmmmmmm
    Leti
    Besos mi cocinera favorita
    Sin pereza

    ReplyDelete
  4. Dearest Marina,
    That looks delicious with those ingredients. You cook the same way as I do; using olive oil... That's my main thing. After all, we did work and live in Italy so you adapt to the Mediterranean life style which is also yours.
    Hugs,
    Mariette

    ReplyDelete
  5. Una receta que tiene muy buena pinta y que yo adaptaré al modo vegetariano.

    Saludos y feliz finde!

    ReplyDelete
  6. It looks yummy and it was so nice to see pictures of your kitchen!

    ReplyDelete
  7. Mmmmm...that sounds fabulous!!!

    ReplyDelete