Skip to main content

Do you come with me to the kitchen? - ¿Os venís conmigo a la cocina?

So when I came back home 
I decided to cook my own goulash 
and here you are my Spanish Goulash
Así que cuando volví a casa decidí 
hacer mi propio goulash
 y aqui tenéis 
mi Goulash Español



















Ingredients - Ingredientes
Beef meat - carne de ternera
2 onions, 2 cebollas
4 cloves garlic, 4 dientes de ajo
2 carrots, 2 zanahorias

1/2 red big pepper, 1/2 pimiento rojo grande
2 tomatos, 2 tomates
olive oil,  aceite de oliva
cumin, pepper, salt and paprika, comino, pimienta, sal y pimentón
wine - vino


Cut  the onions, garlic and carrots in slices and saute till golden in the olive oil, add the meat in small squares and saute. Then add the tomatos and wait a few minutes, add the spices and the wine. Cook 1 hour low fire

Cortar  las cebollas, el ajo y las zanahorias en rodajas y rehogar en el aceite de oliva, añadir la carne en cuadrados pequeños y salterar. Añadir los tomates y esperar unos minutos, después las especias y el vino,
Cocinar una hora a fuego lento





And here you are, delicious
Y aquí tenéis,  buenísimo
Pin It

Comments

  1. Olá Marina! Parece muito bom!! Um abraço! manuela

    ReplyDelete
  2. Se ve muy rico,tomamos nota,porque seguro que está de chef! No,perdón de Masterchef!
    Besos a pares

    ReplyDelete
  3. Qué pinta!!!!mmmmmmm
    Leti
    Besos mi cocinera favorita
    Sin pereza

    ReplyDelete
  4. Dearest Marina,
    That looks delicious with those ingredients. You cook the same way as I do; using olive oil... That's my main thing. After all, we did work and live in Italy so you adapt to the Mediterranean life style which is also yours.
    Hugs,
    Mariette

    ReplyDelete
  5. Una receta que tiene muy buena pinta y que yo adaptaré al modo vegetariano.

    Saludos y feliz finde!

    ReplyDelete
  6. It looks yummy and it was so nice to see pictures of your kitchen!

    ReplyDelete
  7. Mmmmm...that sounds fabulous!!!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Bohemian day - Un día bohemio

I am a little bit odd, you already know me. Sometimes I like that everything is in the correct place  and sometimes I enjoy seeing my untidy cushions. Today I have a bohemian day.
Soy un poco rarita, ya me conocéis, A veces me gusta que todo esté en el lugar correcto y a veces disfruto viendo mis cojines desordenados. Hoy, tengo un día bohemio.



Sometimes I love white  and luminous walls  and sometimes  I would love having  a stone wall at home.
A veces me encantan las paredes  blancas y luminosas  y a veces me encantaría tener  una pared de piedra en casa. 





I would love lose myself  among colourful cushions but some days  I love white ones.
Me encantaría perderme  entre cojines de colores pero algunos días  me encantan los blancos.


Baking at home - Horneando en casa

Everybody knows that industrial pastry has ingredientes,
 which are not especially healthy, but sometimes,
you would do anything to eat one or two of them.
That's the reason because you would have
to bake at home,
you will add less calories
 and healthier ingredients.
It's not easy at the beginning.
I used to bake very ugly cakes,
sometimes flat ones, 
sometimes huge ones. 
But now, 20 years later, 
I have improved a little bit.
Do you know what I love?
I love bake with friends,
 I teach them and they teach me.




Todos sabemos que la pastelería industrial  contiene ingredientes,  que no son especialmente saludables,  pero a veces harías lo que fuera  por comerte uno o dos. Esa es la razón por la que deberías  hornear en casa, añadirás menos calorías  e ingredientes más saludables. No es fácil al principio. Yo solía hacer pasteles bastante feos, a veces planos, a veces enormes. Pero ahora, 20 años más tarde,  he mejorado un poquito. ¿Sabéis lo que me encanta? Me encanta hornear con amigos,  yo les enseño y ell…

Happy New Year everybody!!! ¡¡¡Feliz Año Nuevo a todos!!!