Wednesday, 30 September 2015

In the Kitchen - En la Cocina




Although I have a mother
 who cooks pretty well 
and I have learnt a lot from her, 
I have also gone on learning from books,
TV programmes and now from internet.
I love cook new dishes
and you know I like the way of cooking of Jamie Oliver.
I've also discovered another great Chef in the Cookery Channel
and today, I present you his easy recipe for tuna cakes.

Aunque tengo una madre 
que cocina muy bien 
y he aprendido muchísimo de ella, 
también he ido aprendiendo de libros, 
programas de televisión y ahora de Internet.
Me encanta hacer nuevos platos 
y sabéis que me gusta la manera de cocinar de Jamie Oliver.
También he descubierto a otro gran Chef in el Canal Cocina
Gordon Ramsay
y hoy, os presento su receta fácil de tortitas de atún.




RECIPE IN ENGLISH BY GORDON
RECETA EN ESPAÑOL POR GORDON



But I've made my own recipe,
basically because I hadn't several 
of the ingredients he uses.

Yo he hecho mi propia receta,
básicamente por que  no tenía varios
de los ingredientes que el usa.

Ingredients:

2 tuna small cans
1 boiled potato
2 spring onions
1 red chile
ginger
parsley
2 eggs
salt and pepper
olive oil to fry 

Ingredientes:

2 latitas de atún
1 patata cocida
2 cebolletas
1 chile rojo
jengibre
2 huevos
sal y pimienta
aceite de oliva para freír.




Here you are the ingredients
Aquí tenéis los ingredientes


You only have to cut the onions and the chile, crush the potato.
Then mix with the other ingredientes, make small cakes and fry in a pan with two spoonfuls of olive oil.

Solo tenéis que cortar las cebollas y el chile, triturar la patata.
Después mezclar con los otros ingredientes, hacer pastielitos y freir in una sarten con 2 cucharadas de aceite de oliva





I didn't make Ramsay sauce, I did Salmorejo

No hice la salsa de Ramsay, hice Salmorejo 












Pin It

No comments:

Post a Comment