Skip to main content

Chorizo flame - Chorizo a la llama




After the latest World Health Organization's news, 
we will do a tribute to the chorizo. 
Of course we don't eat it everyday
and last Sunday, we cooked them and I only ate two.
As always, the secret is in the moderation.

Tras las últimas noticias de la Organización Mundial de la Salud,
haremos un homenaje al chorizo.
Desde luego que no lo comemos todos los días
y el domingo pasado, lo hicimos y solo me comí dos.
Como siempre el secreto está en la moderación.




You only need some not very cured chorizo 
and wine alcohol (you also can use rum or whisky)
The best place to do it is this kind crockpot, 
that keep very well the heat

Solo necesitáis chorizo no muy curado
y alcohol vínico ( también podéis usar ron o whisky)
Lo mejor para hacerlo es este tipo de 
cazuela de barro que mantiene muy bien el calor.




Pour the alcohol above the chorizo
 and light it 

Echad el alcohol por encima de el chorizo 
y encendedlo.












Pin It

Comments

  1. ¡Pues si que se está liando buena con el tema, Marina! Nos parece perfecto este homenaje al chorizo, aunque a nosotras no nos vaya mucho, por una simple cuestión de gusto.

    Muchos besos de las dos

    J&Y

    ReplyDelete
    Replies
    1. jejeje, cada uno que coma lo que le guste, en su justa medida.

      Un abrazo

      Delete
  2. I live by the 'anything in moderation' rule Marina which I think is the best way. Your chorizo looks delicious. XXXX

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

An Ideal Recipe for Summer - Una Receta Ideal para Verano http://www.margotcosasdelavida.com

I've just found a new charming blog and I want to share this Margot's Recipe with you. Main ingredient...Cheese, I love Cheese. ..
Acabo de encontrar un nuevo blog con encanto y quiero compartir esta receta de Margot con vosotros, ingrediente principal ...queso, me encanta el queso...








Ingredients
200 gr. several kinds of cheese 100 ml. evaporated milk 2 eggs 1 sheet of puff pastry salt and pepper
First of all, you have to spread the puff pastry  into the mold, prick it and bake it 10 minutes. Beat the eggs in a bowl and add the crumbled cheese,  the milk, salt and pepper, pour this mixture  over the puff pastry and bake 20 minutes.  Quick and easy, isn't it?

Ingredientes
200 gr de quesos variados 100 ml de leche evaporada 2 huevos 1 lámina de hojaldre sal y pimienta
Primero hay que extender el hojaldre  en el molde, pincharlo y hornearlo 10 minutos. En un cuenco batir los huevos,  añadir el queso desmenuzado,  la leche, sal y pimienta.  Poner el relleno sobre el hojaldre  y hornear 20 minutos más.  …

A house with soul - Una casa con alma

Today, we visit Po Zachodzie a DIY Polish Blog.
Hoy, visitamos Po Zachodzie un blog de bricolage polaco.

 They show us this wonderful house in Denmark,  full of wood everywhere, beautiful rustic details,  high ceilings, books, paintings, plants  and lots of comfortable cushions.
Nos enseñan esta casa maravillosa en Dinamarca,  llena de madera por todas partes,  preciosos detalles rústicos, techos altos, l ibros, cuadros, plantas y montones de  cómodos cojines.











Happy  Wednesday!!!
¡¡¡Feliz  Miércoles!!!

SUMMER HOUSE - CASA DE VERANO

A cute dream... A black and white cabin  in Birkerod Danmark in a sunny day.
Un lindo sueño... Una cabaña en blanco y negro  en Birkerod Dinamarca  en un día soleado.



There aren't too much summer days in Danmark,  but it must be wonderful to spend those days  in this so nice wonderful place.
No hay demasiados días de verano en Dinamarca,  pero debe ser maravilloso pasar esos días en este lugar tan bonito.





Flowers inside and outside. It's amazing how plants flourish  in Scandinavian countries  after the hard winter.
Flores dentro y fuera. Es sorprendente como florecen las plantas  en los paises escandinavos tras el duro invierno.





And how people enjoy nature there.
Y como la gente disfruta de la naturaleza allí.





Meals outdoors are the best...  green everywhere and the smell of soil...
Las comidas fuera son lo mejor... verde por todas partes y el olor de la tierra...