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Red fruit and Pedro Ximenez Sauce - Salsa de frutos rojos y Pedro Ximénez




I love cooking in these days
but it is also a little bit stressful.
That's the reason why I usually cook in advance.
This sauce is perfect to keep in the fridge 
and add to any kind of meat in a special day.

Me encanta cocinar en estos días,
pero también es un poco estresante.
Esa es la razón por la que suelo cocinar 
algunas cosas por adelantado. 
Esta salsa es perfecta para guardar en el frigo
y añadir a cualquier tipo de carne en un día especial.








Ingredients - Ingredientes

500 gr red fruit, in this case, some strawberries and raspberries
500 gr de frutos rojos, en este caso, fresas y frambuesas.
15o gr sugar - 150 gr de azucar
1/2 lemon juice - el zumo d 1/2 limon
75 ml Pedro Ximénez ( Sherry wine) - 75 ml de Pedro Ximénez 







Cook the fruits with the sugar and lemon
 during 20 minutes, medium fire, 
then add the wine 
and cook 15 m more.
Then, crush and strain.

Cocinar la fruta con el azúcar y el limón 
unos 20 minutos, a fuego medio,
 después añadir el vino 
y cocinar 15 minutos más.
Triturar y colar.







Easy, quick 
and delicious

Fácil, rápido
 y buenísima.














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Comments

  1. Muchas gracias por la receta, me viene genial!!! Te deseo un Feliz y Maravilloso 2016 en compañía de tus seres queridos. Besos

    ReplyDelete
  2. What a wonderful sauce - I love Pedro Ximenez - it is just so rich & flavoursome. I will definitely be trying this recipe Marina.
    Many blessings for you & your family for 2016 Marina - thank you for your kind comments on my blog ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks to you, Happy, happy New Year for you and your family too

      kisses and hugs from Spain

      Delete
  3. Que bueno. "La felicidad no depende de lo que tengas, sino de lo que piensas" .... Buda
    Buen año de todo corazón. Elracodeldetall.blogspot.com

    ReplyDelete

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Bohemian day - Un día bohemio

I am a little bit odd, you already know me. Sometimes I like that everything is in the correct place  and sometimes I enjoy seeing my untidy cushions. Today I have a bohemian day.
Soy un poco rarita, ya me conocéis, A veces me gusta que todo esté en el lugar correcto y a veces disfruto viendo mis cojines desordenados. Hoy, tengo un día bohemio.



Sometimes I love white  and luminous walls  and sometimes  I would love having  a stone wall at home.
A veces me encantan las paredes  blancas y luminosas  y a veces me encantaría tener  una pared de piedra en casa. 





I would love lose myself  among colourful cushions but some days  I love white ones.
Me encantaría perderme  entre cojines de colores pero algunos días  me encantan los blancos.


Baking at home - Horneando en casa

Everybody knows that industrial pastry has ingredientes,
 which are not especially healthy, but sometimes,
you would do anything to eat one or two of them.
That's the reason because you would have
to bake at home,
you will add less calories
 and healthier ingredients.
It's not easy at the beginning.
I used to bake very ugly cakes,
sometimes flat ones, 
sometimes huge ones. 
But now, 20 years later, 
I have improved a little bit.
Do you know what I love?
I love bake with friends,
 I teach them and they teach me.




Todos sabemos que la pastelería industrial  contiene ingredientes,  que no son especialmente saludables,  pero a veces harías lo que fuera  por comerte uno o dos. Esa es la razón por la que deberías  hornear en casa, añadirás menos calorías  e ingredientes más saludables. No es fácil al principio. Yo solía hacer pasteles bastante feos, a veces planos, a veces enormes. Pero ahora, 20 años más tarde,  he mejorado un poquito. ¿Sabéis lo que me encanta? Me encanta hornear con amigos,  yo les enseño y ell…

Happy New Year everybody!!! ¡¡¡Feliz Año Nuevo a todos!!!