Monday, 25 July 2016

SOMETHING SWEET!!! PANACOTA - ¡¡¡ALGO DULCE!!! PANACOTA




It's a long time, since I published the last recipe
so here you are a delicious 
and easy italian dessert for summer
PANACOTA

Hace mucho tiempo desde que  publique la última receta,
así que, aquí tenéis un delicioso
 y fácil postre italiano para el verano
PANACOTA

















Put the gelatin in water during 10 or 15 minutes.
Heat the cream to slow fire during 10 minutes without boiling,
then switch off the fire, add the sugar and stir 1 minute,
after this, wring the gelatin and add too,
stir again 1 minute and pour into de molds.

Poner la gelatina en agua unos 10 o 15 minutos.
Calentar la nata a fuego lento durante 10 minutos sin hervir,
apagar el fuego, añadir el azucar y remover 1 minuto,
después escurrir la gelatina y añadir también,
remover de nuevo durante 1 minuto y echar en los moldes.

















Pin It

1 comment:

  1. You sure know how to cook, Marina. You know, Italian food is my favorite of all. :)

    ~Sheri

    ReplyDelete