Skip to main content

Do you know Bimis? ¿Conocéis los Bimis?



Bimi is a veggy similar to Broccoli,
Born in 1993, after  the mixture of  broccoli 
we know in Europe and an oriental cabbage called kai-lan.

El Bimi es una hortaliza, parecida al Brócoli,
Nacida en 1993, tras la mezcla del brócoli
 que conocemos en Europa 
y una col oriental llamada kai-lan.





VIA LIBRE DE LACTEOS




They can accompany any meat or fish, I cooked them for the first time last Tuesday, I only boiled them and served as garnish of Chicken Skewers.
The taste is very similar to broccoli, but milder.
Sorry, the photo is not very good.

Pueden acompañar cualquier carne o pescado, los hice por primera vez el martes pasado, solo los herví y serví como guarnición de unas brochetas de pollo.
El sabor es muy parecido al brócoli, pero más suave.
Lo siento, la foto no es muy buena.






Do you like vegetables in tempura?
I love them.
There is a lot of information about them in the web
and you can find recipes 
to cook them in diferent ways


¿Os gustan las verduras en tempura?
A mi me encantan.
Hay mucha información sobre ellos en internet 
y se pueden encontrar recetas
para cocinarlo de diferentes maneras.




VIA BIMI





HAPPY WEEKEND!!!






Pin It

Comments

Popular posts from this blog

Bohemian day - Un día bohemio

I am a little bit odd, you already know me. Sometimes I like that everything is in the correct place  and sometimes I enjoy seeing my untidy cushions. Today I have a bohemian day.
Soy un poco rarita, ya me conocéis, A veces me gusta que todo esté en el lugar correcto y a veces disfruto viendo mis cojines desordenados. Hoy, tengo un día bohemio.



Sometimes I love white  and luminous walls  and sometimes  I would love having  a stone wall at home.
A veces me encantan las paredes  blancas y luminosas  y a veces me encantaría tener  una pared de piedra en casa. 





I would love lose myself  among colourful cushions but some days  I love white ones.
Me encantaría perderme  entre cojines de colores pero algunos días  me encantan los blancos.


Baking at home - Horneando en casa

Everybody knows that industrial pastry has ingredientes,
 which are not especially healthy, but sometimes,
you would do anything to eat one or two of them.
That's the reason because you would have
to bake at home,
you will add less calories
 and healthier ingredients.
It's not easy at the beginning.
I used to bake very ugly cakes,
sometimes flat ones, 
sometimes huge ones. 
But now, 20 years later, 
I have improved a little bit.
Do you know what I love?
I love bake with friends,
 I teach them and they teach me.




Todos sabemos que la pastelería industrial  contiene ingredientes,  que no son especialmente saludables,  pero a veces harías lo que fuera  por comerte uno o dos. Esa es la razón por la que deberías  hornear en casa, añadirás menos calorías  e ingredientes más saludables. No es fácil al principio. Yo solía hacer pasteles bastante feos, a veces planos, a veces enormes. Pero ahora, 20 años más tarde,  he mejorado un poquito. ¿Sabéis lo que me encanta? Me encanta hornear con amigos,  yo les enseño y ell…

Happy New Year everybody!!! ¡¡¡Feliz Año Nuevo a todos!!!